mandag 2. august 2010

Gjerde



Fredag ettermiddag tok vi handlerunde for å skaffe det vi trenger til gjerde. Fant ut at vi like gjerne kunne lage dette selv. Da sparer vi litt penger også får vi det akkurat slik som vi ønsker (les slik Sandra ønsker)

Lars fikk tak i stolper til en billig pris på Felleskjøpet på Lunner da han arbeidet der oppe på torsdag. Han kjøpte da også en stolpedriver som skal være så fint for å få ned stolpene i jorda. Dette så ut til å funke meget bra. Merket det godt når jeg skulle holde og Lars slapp denne tunge jernbeholderen ned på min hånd...

Vi kjøpte materialer på Byggmax på Kløfta og fant ut at vi sparte da litt på å fikse dette selv, selv om det kommer til å bli en stor jobb.

Enya ser ut til å storkose seg i den store hagen og må alltid løpe en skikkelig runde rundt huset når vi kommer. Det skal bli godt med 1,2 måls tumleplass tenker jeg.

Lørdag før vi skulle i buirsdagsselskap på Hamar rakk vi å fjerne det gamle gjerdet, kvitte oss med noe av haugen bak hønsehuset og sette opp 6 gjerdestolper ved "låven" Gjett om vi var stolte når vi var ferdige:)

Søndag: Lars har bursdag og dagen tilbringer han inne i snøballhekken. Vi har nå kappet så mye kratt, busker og hekker at vi må sikkert kjøre 5 lass til Dal Skog i morgen.

Den fine hekken foran huset måtte vike ettersom gjerdet skal plasseres litt lenger inn slik at brøytebilen får bedre plass. Vi må nok satse på å plate noe nytt her.

Ettersom det står 8 gamle sementstokker der hvor gjerdet har stått før kan det ta tid før vi får satt opp gjerdet på fremsiden av tomta. Lars har i dag gravd ut en grop slik at vi kan prøve å trekke de ut med bilen i morgen. Dette blir spennende.

Etter en lang dag reiste vi hjem og bestilte pizza. Den kom to timer for sent, men vi endte da med å få gratis pizza og brus:)

Lars har tatt mandag og tirsdag fri fra jobb så vi fortsetter på dagen i morgen til jeg skal på jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar