torsdag 22. juli 2010

Vi fant drømmehuset.


Vi har kikket litt rundt en periode for å finne et hus som kunne passe oss perfekt for oppussing. Det måtte ikke ligge så veldig langt unna Oslo, og vi ønsket retning Hamar Lillehammer ettersom det er der vi opprinnelig kommer fra og reiser ofte i helgene.

Lars fant boligen på nett en ettermiddag og jeg ringte dagen etter for å høre om det hadde kommet inn noen bud på huset ettersom det hadde vært en stund siden visning. Ingen bud inne så vi bestemte oss for å reise å se. Vi fikk nøklene torsdag ettermiddag og og kombinerte det med en tur til Eidsvoll for å hente noe utstyr til agilitybanen.

Da vi kom frem til huset fallt vi begge for den koselige tomten den lå på i Teieveien på Råholt. Det var tydelig at her hadde det bodd noen som likte en gang å holde hagen i orden, men at tiden hadde innhentet og det hadde blitt mye å håndtere etterhvert. Nydelige rosebusker, ripsbusker, solbær, pioner osv.var plantet rundt huset. og på tompen sto et lite tømmerhus som viste seg å være et gammelt hønsehus.

Vi gikk inn i huset og synes begge at det var litt rart å låse seg inn i et hus som det så ut som om eieren var en tur på butikken. Alt sto slik det hadde vært da eieren døde.

Vi kikket rundt og var enige om at dette kom nok til å bli mye jobb. Gulvet på kjøkkenet var skakkt og da vi la en av mine hundeballer på gulvet rullet den med god fart inn i det ene hjørnet.

Men til tross for at her var det mye å gjøre følte vi at dette huset hadde sjel. Vi tenkte på det et par dager og bestemte oss for å legge inn et bud når finansieringen var i orden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar