mandag 31. januar 2011

Huff nå er jeg frustrert!


Vi har holdt på lenge med dette ovn prosjektet. nå er det på tide å få inn en ovn som kan holde på varmen. Vi bruker 1,5 uke på et hengelass med ved. Fyrer for kråka altså. Når vi står opp om morgenen er det iskaldt nede. Vi har vært nede i 2 varmegrader.
Ettersom huset ikke er isolert så får vi det nok ikke helt varmt, men den ovnen vi fyrer med er jo ikke akkurat ny heller.
Ovnen sto oppe i 2 etg.på huset og vi tenkte lenge på hvordan vi skulle klare å få den ut av huset ettersom den er så fryktelig tung. Vi fant etterhvert ut at vi kunne jo bare tippe den utfor kanten og ned i stuegulvet, vi skulle jo ikke bruke den alikevel, og gulvet skulle jo bort. Så det var sånn vi gjorde det:)

det ble et kjempehull i gulvet og noen dekksider ppå ovnen ramlet av. Men da det begynte å bli kaldt å arbeide fant vi ut at vi kunne jo teste den gamle oven. Og der har den blitt værende.

Etter lang vurdering og leting etter gammel rundovn på finn.no fant vi til slutt ut at vi skulle gå for en ny peisovn. Vi har reist litt rundt om kring for å kikke og fikk en dag en avis fra coop med Aduro peisovn. Denne var rimelig og hadde vindu på 3sider. Et bra tilbud var det.


Vi reiste til nærmeste Coop som ligger på Eidsvol. Her hadde de den selvfølgelig ikke så de ba oss om å reise til Aurskog.
I stedet for å reise bomtur ringte jeg dit på lørdag før vi skulle reise å kjøpe den. De hadde den heller ikke inne, men jeg fikk bestilt den for samme rabatt og skulle få den levert 3.februar.
I dag fikk jeg telefon. De hadde ikke muligheter for å levere den alikevel da de hadde fått for mange bestillinger og klarte ikke å produsere nok. Er det mulig da?
Gir opp ovnprosjektet tror jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar